Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Chaudfroid maakt van uw evenement een culinaire topper

Hoe precies? Door een totaalpakket van overheerlijke bereidingen met dagverse en seizoensgebonden producten enerzijds en een heldere en klantvriendelijke aanpak anderzijds. Uw traiteur in Geel zorgt voor een ware gastronomische belevenis!
Op zoek naar een ervaren en betaalbare traiteur in Geel?

Chaudfroid maakt van uw feest een culinaire sensatie, van bedrijfsfeest tot communie of huwelijk. Wij bieden u een totaalpakket tegen een eerlijke prijs, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken omtrent bijkomende, onverwachte kosten!
Zomer of Winter barbecue?

Chaudfroid Catering verzorgt al uw barbecues in Geel en omstreken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We zorgen voor een barbecue die u doet watertanden van begin tot einde!

Traiteur

Uw traiteur in Geel bereidt de meest verrukkelijke gerechten. Onze troeven? Een gepassioneerde kok achter het fornuis, dagverse producten, royale porties, een eerlijke prijs en bovenal: een uitgebreide menukaart, van een koud buffet tot een zesgangenmenu!

Catering

Chaudfroid is uw traiteur in Geel, die zorgt voor de allerlekkerste hapjes, buffetten en volledige eetfestijnen op al uw feesten. We zorgen ervoor dat u en uw gasten de hele tijd door ongestoord en zorgeloos kunnen genieten van een uitstekende feestverzorging van begin tot einde!

Recepties

Hebt u een receptie in het vooruitzicht en wilt u uw gasten tot in de puntjes verwennen? Dan zorgt Chaudfroid voor de heerlijkste hapjes en drankjes. Uw receptie wordt er gegarandeerd eentje om nooit te vergeten! Ontdek snel onze verschillende formules!
Specialiteiten

Uw traiteur in Geel voor uw huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest of barbecue

Bent u op zoek naar een geschikte traiteur in Geel? Een cateraar die van uw huwelijksfeest, jubileum of communie the talk of the town maakt? Dan bent u bij Chaudfroid aan het juiste adres.
Wij verzorgen de volledige catering van uw events tot in de puntjes: van bedrijfsfeesten, festivals, bruiloften, jubilea of communies tot een gezellige barbecue in de tuin. Wij zorgen steeds voor een culinair totaalpakket, van bestek tot bediening! En we leveren gratisin een straal van 30km rond Geel.


Traiteur en cateraar Chaudfroid werd in 2011 en 2012 genomineerd voor een Horeca Award en is de fiere houder van twee Quality Crowns. In 2014 bereikte ons bedrijf een hoogtepunt met een eerste plaats op de Horeca Awards, waarbij we werden geprezen voor onze veelzijdigheid. Wist u bijvoorbeeld dat we feesten verzorgen van twintig tot maar liefst tweeduizend personen? Om dit te kunnen bolwerken, wordt de zaak geleid door een kok met een echte passie voor zijn beroep. Hij staat garant voor een dagverse producten, royale porties en een tiptop service van a tot z. Niet met buitensporige prijskaartjes, maar tegen een eerlijke prijs!

Tip: Ook reuzenpannen zijn mogelijk! Die zijn een echte eyecatcher op uw feest en een geweldig alternatief voor een klassieke barbecue.
Wilt u meer weten over dé traiteur in Geel? Of heeft u een andere vraag? Bel ons op voor meer vrijblijvende info over onze verschillende formules. Of breng een bezoekje aan onze andere website: www.chaudfroid.be.

Chaudfroid is dé traiteur in Geel voor al uw catering en recepties

Dringend op zoek naar een kwalitatieve én betaalbare traiteur in Geel? Chaudfroid verzorgt graag uw evenement, banket, buffet, receptie, BBQ, lunch, brunch, seminarie of bedrijfsfeest. Dit niet alleen in de regio Geel, maar op eender welke locatie. Wij zorgen voor alles: van bestek en bediening tot de kleinste details! En we nemen altijd voldoende personeel mee voor een vlotte service.

Vindt u uw gading niet in onze brochure of op onze website? Dan stellen we graag een menu op maat op. Samen met u werken we graag een nieuwe formule uit, helemaal op maat van uw gelegenheid, smaak, thema en budget! Bij Chaudfroid komt u nooit voor onaangename verassingen te staan (denk hierbij aan extra personeelskosten, transport enzoverder). Zo kunt u perfect uw feest perfect voorbereiden!

Wilt u graag meer vrijblijvende informatie of een gratis offerte voor de catering van uw evenement? Neem dan snel contact op met Chaudfroid, dé traiteur in Geel voor al uw feesten! U kan ons steeds bereiken via het telefoonnummer +32 14585240 of +32 495167604 alsook via het e-mailadres info@chaudfroid.be. We beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen!
© 2013-2017 Chaudfroid Catering
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Chaudfroid Catering
Dr. Van De Perrestraat 397
2440 Geel
Tel.: +32 14585240
GSM: +32 495167604
Fax: +32 14585224
Contacteer ons